Sabtu, 18 Julai 2009

KRJ SPT Hari Ini Dalam Sejarah

Di rumah rumah Nik Aufa berlangsung mesyuarat KRJ Negeri.

Di rumah Ustaz Nik Aufa di Bukit Pancung, Nibong Tebal, 18 Julai 2009 berlangsung mesyuarat KJR Negeri, pagi itu JIM SPT turun dengan 4 orang wakil/pemerhati; Khaizul, Eida Khairani, Rahidah dan YDPnya sebagai dereba dan juga pemerhati. 13 orang kesemuanya kami dijamu buah-buahan dan kemudiannya siap dengan makan tengahari. Best betul menu ustaz kita ini dua pilihan nasi puteh atau tomato, ayam atau ikan keli dan lain-lain.
Diantara perkara yang sempat dicatat ialah 31 Ogos 2009 tarikh akhir menghatar borang ahli KRJ baru maka perlu didaftarkan dalam format baru ini keseluruhan ahli kita. Dengan bayaran yurannya sejumlah RM5.00 seorang. Serahkan borang ahli itu kepada KRJ Negeri untuk dimuat turun ke pangkalan data KRJ.
Waktu rehat sempat juga wakil SPT ini baca surat khabar hendak tahu juga hal dunia dalam dan luar negara.
Mesyuarat akan datang KRJ Negeri ialah pada 21 Julai 2009 jam 8.30 malam di I4P, berhampiran dengan RECSAM atau mungkin KJPP. Manakala pada 23 Julai 2009 jam 9.00 malam pula akan diadakan mesyuarat KRJ dengan YDP Negeri di KJPP. Agendanya berkisar dengan prestasi pencapai bertepatan dengan RJIM2.
JIM SPT berharap Khaizul Zakaria akan menerajui KRJ di SPT dengan semangat dan ide yang lebih inovatif dan kreatif untuk sesi hadapan. Jangan lupa datang pada Mesyuarat Agong Daerah (MAD) pada 9 Ogos 2009 ini.

Tiada ulasan: