Selasa, 22 Disember 2009

Khabar Ahli

Sendi bahu kiri ustaz masih kesakitan pada ketika diziarahi oleh Rusli Hashim YDP JIM SPT dan isteri Rahidah Saad JK Tugas-tugas Khas pada malam 1 Muharram 1431 H itu.

Untuk makluman semua, Ust Rozee Abd Razak TYDP JIM SPT yangg terlibat dalam kemalangan jalanraya pada hari terakhir tahun 1430H; tidak mengalami kecederaan yg serius berdasarkan keputusan X-ray yang beliau buat di Hospital Bukit Mertajam pada hari Ahad (20-Dis-2009).
Pada hari kejadian, Ustaz terbatas daripada motosikal dan bahu kiri beliau terhentak menyebabkan ustaz tak boleh mengangkat tangan kiri dan mengadu sakit dada semasa batuk.

Namun begitu, ustaz masih lagi berehat di rumah beliau di Taman Koperasi Guru, kalau ada kelapangan antum boleh lah menziarahi beliau, bawak la sup yg panas2 ker…cicah dgn roti “benggali”.

Salam…………….Zulkarnain Ahmad

4 ulasan:

Insan Marhaen berkata...

Ustaz, la ni ada banyak masa free. bolehlah tulis blog.

takat ceramah kat masjid, kami di alamaya tak dapat nak tumpah keberkatan kuliah ustaz...

dr.rizal berkata...

Assalamualaikum wrth.

Ana doakan anta akan sembuh dalam kadar segera. Amin

InsyAllah ada la hikmahnya tu

d.rizal

dr.rizal berkata...

Assalamualaikum wrth.

Semoga diberi kesihatan semula dalam kadar segera. Amin

Wassalam
dr.rizal

LAH_BK berkata...

salam...
ana doakan moga ust cepat sembuh...
semasa ana baca blog ni ana ada d kg...
kat kelantan...
so cdpt la jgk ust...